Spørsmål og svar (FAQ)

SubJapan er en frivillig organisasjon som arrangerer eventer i Oslo. Vårt mål er å skape en avslappet setting der japanere og andre som er interessert i Japan kan knytte nye vennskap, dele erfaringer og utvide nettverket sitt.

SubJapan ble startet i 2014 av Per Gunnar Paulsen (PG), Paul Mikaelsen og Nina Mikaelsen.

Navnet “HengeKAIen” kommer fra det norske “henge” og det japanske 会(“kai”) som betyr samling eller gruppe. Og satt sammen blir det jo nesten “hengekøyen”! Det beskriver konseptet godt, for her kan du komme for å henge eller finne på ting i en avslappet atmosfære, sammen med andre japanere og japan-interesserte. En perfekt plass for å få nye venner, utvide nettverket ditt, øve på japansk og henge med likesinnede!

Det er gratis inngang på alle våre arrangementer, men Sub Scene serverer utmerket kaffe og den beste milkshaken i byen!

Det er kun påmelding på spesielle arrangementer som f.eks Språk喫茶 (språkkafé). Ellers ønsker vi at du trykker «Skal» på Facebook-arrangementene så vi vet cirka hvor mange som kommer!

Vi ønsker deg velkommen uavhengig av dine norsk/japansk-ferdigheter. På våre språkkafé-arrangementer velger du ditt språknivå på påmeldingsskjemaet og blir satt sammen med en eller flere språkpartnere som matcher ditt nivå.

Under covid-19-pandemien hadde SubJapan mange arrangementer via vår Discord-server. Når for tiden er våre arrangementer for det meste fysisk i Oslo, men bli med i Discord-serveren, så får du vite når det skjer noe på nett!

På vår språkkafé melder man seg på via et skjema i forkant, så blir man plassert i gruppe eller med en annen språkpartner basert på hva man vil øve på, språknivå og alder. Under eventet begynner man å snakke på ett språk, så bytter man på språk ca hvert 30. minutt frem til eventet er over.

Lurer du på noe mer?

Skroll til toppen